Arbejdsområde

Fugning af vinduer og døre:

Har I fået opsat nye vinduer eller døre, er det nødvendigt med en professionel fugning. Har I gamle mørtelfuger omkring vinduer og døre, tilbyder vi en udskiftning til nye og bedre elastiske fuger.

En professionel fugning af vinduer og døre er afgørende for tæthed, varmeforbrug og udseende. Uanset om vinduer eller døre er nye eller gamle afgør fugerne om de er tætte i al slags vejr.

Vi har stor erfaring med fugning af vinduer og døre og besidder den rette viden om dræn og ventilation til at udfører fugearbejdet i rette kvalitet.
Vi udfører opgaver for private husejere, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner – altid med fokus på et højt kvalitetsniveau og en effektiv fugning.

Hos Scanfuger udfører vi alle former for fugning af vinduer og døre.
Vi tilbyder også fugning med kvartssand i fugen, så den kommer til at ligne en mørtelfuge, således den bedre kan matche, eksempelvis en muremestervilla.

Der gøres opmærksom på, at ved denne proces, kan der efterfølgende ligge sand på belægning samt i vinduesbeslag. Dette skal rengøres af kunden to dage efter fugning, så hængsler og beslag ikke skades.

Fugning af betonelementer

Ved store byggerier klares konstruktionerne ofte med betonelementer, hvilket tit giver mange samlinger mellem de forskellige betonelementer.

Beton er et holdbart materiale, men det har alligevel brug for vedligeholdelse og renovering. Særligt hvis konstruktionerne er udsat for slitage fra vind og vejr.

Vi benytter de mest gennemtestede og moderne metoder og materialer til at renovere betonkonstruktioner. Vi arbejder bl.a. med specielle fugemasser. Materialerne sikrer, at udbedringerne holder og eventuelle skader ikke forværres.

Dilatationsfuger i murværk:

Typisk skal der være en dilatationsfuge i murværk/støttemure pr. ti løbende meter. Dette er en samling, der udføres med gummifuge, så murene kan arbejde frit. Dilatationsfugen kan efterfølgende overmales.

Hos Scanfuger har vi kapaciteten og ekspertisen til at klare både små og store opgaver i forbindelse med byggeopgaver med betonelementer.

Fugning af vådrum (Køkken, badeværelse osv.)

Hos Scanfuger bruger vi silikonefugemasse. Specielt i badeværelset stilles der store krav til fuger, da dette rum har en konstant påvirkning af vand og høj luftfugtighed. Da det hæfter godt på langt de fleste materialer og indeholder såkaldte fungicider, der beskytter mod skimmelsvamp og andre generende vækster, samt forhindrer vand i at trænge ind i vægge eller ned i gulve. Den elastiske masse kan i hærdet tilstand strække sig helt op til 25 %, og det gør den derfor særdeles velegnet at anvende de steder, hvor vægge eller samlinger kan sætte sig en smule. Ved korrekt fugning af badeværelse undgår du råd og svamp i fuger samt de omkringliggende konstruktioner, og derved vil din bolig altid være sikret et godt indeklima.

Hos Scanfuger er vi eksperter i fugning af badeværelser samt udskiftning af fuger i alle vådrum. Vi leverer altid en professionel og 100% tæt fugning af dit badeværelse. En fuge er ikke bare fuge. Fugning af badeværelse skal gøres perfekt hver eneste gang, lige meget hvilken opgave det drejer sig om. Vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds.

Specialfuger

Vi tilbyder os fugning med brandfuger / brandisolering og fødevare godkendte fuger samt med Ilmod bånd.